mandag 21. juli 2008

Noe-Noa skjerf

Heisann!

For noen uker siden så oppdaget jeg at BenteB hadde laget sin versjon av et skjerf fra Noa-Noa, som jeg hadde vært og sett på mange ganger. Og hun er så snill at hun har lagt ut mønsteret til oss andre, tusen takk BenteB.

Heklingen av selve skjerfet var gjort på en søndag, men så var det disse små blomstene da, heklet 3, liker ikke sånt småpirk, også lå det der uferdig noen uker. På lørdagskvelden var jeg inne på bloggen til Merethe og hun har virkelig hatt storproduksjon av disse skjerfene på sin bilferie og når jeg så det så fikk jeg et dytt bak til å gjøre ferdig mitt. I går fikk jeg heklet de siste blomstene og festet tråder og montert på blomster og perler. Deilig å bli ferdig med ting. Takk for det sparket Merethe. Vurderer om jeg skal gå i gang med ett til.

Her er mitt Noe-Noa skjerf. Brunt med off-white blomster og rosa perle.
I dag har jeg begynt på min 3. ferieuke og jeg kjenner kroppen har roet seg ned. Det er fortsatt noen uker til jeg skal begynne å jobbe heldigvis. Nå håper jeg bare at værmeldingene har rett i at det skal bli sommer igjen på sør- og østlandet denne uken. Nå kunne jeg veldig gjerne tenkt meg mykje sol og mykje varme.

Ha en fin dag!


1 kommentar:

Alma Merethe sa...

Ja se det der. Så flott det ble i brunt. Hyggelig å gi deg et spark "bak" ;). Eg er begynt på det 8. Syntes det var så artig å hekle dem. Tenkte eg også skulle ha et i brunt, siden det er høstens farge.

Ettersom du er kommet deg i feriemodus, får du fortsatt kose deg videre, med eller uten håndarbeid.

Ha en fin fin ettermiddag...