søndag 20. juli 2008

Mer Tilda

Har virkelig forelsket meg i den siste boken til Tilda, det er så mye jeg har lyst til å lage fra den. Nå har jeg sydd barneponchoen

Jeg har nemlig ei lita venninne som fyller 5 år i begynnelsen av august hun elsker rosa og jeg håper hun vil synes denne ponchoen er fin. Hun er ei bestemt lita frøken så det er absolutt ikke sikkert, men oddsen er bedre når den er rosa i allefall :-)
Har ikke fulgt mønsteret helt, fordi jeg ikke leste det godt nok.( som vanlig) Jeg har applikert på en fugl på den vanlige måten, men det skulle visst ikke gjøres på den måten, men når jeg fant ut det så var den allerede strøket på.
Jeg har brukt rosa ullfilt kjøpt på Stoff og Stil, også har jeg brukt stoff fra et dynetrekk jeg kjøpte veldig billig på Kid, skulle visst være en sømfeil på det. Jeg fant ikke noe feil. men jeg kjøpte det for å ha det til systoff. Det er tynne rosa striper i stoffet, det kommer dessverre ikke frem på bildet.

Ha en fortsatt fin søndag, her hos meg pøsregner det dessverre.


3 kommentarer:

Ida sa...

Hej vad glad jag blir över att ha funnit din fina blogg, den är underbar och jag får massor av inspiration! Du är otroligt duktig du! Jag kommer självklart tillbaka! Vänliga hälsningar Ida

tintin sa...

Takk Ida! veldig koselig å høre at jeg gir andre inspiration! Velkommen tilbake skal du være

Syersken sa...

Så nydelig ponsjo,har også denne boka og det er mange fristelser ja.Masse fint å se hos deg.