mandag 26. oktober 2009

Får ikke lagt inn bilder.......

Noen andre som har samme problem?

Jeg har vært utrolig dårlig på å blogge i det siste, men det er ikke det samme som at jeg ikke har vært kreativ, for jeg har det :-) Hadde tatt bilder i går og var så klar for å vise litt frem av det nye jeg har laget, men neida, det går ikke å få lagt inn bilder

6 kommentarer:

Hege sa...

Hei. Jeg får lagt til bilder, men jeg har et annet problem: når noen har lagt meg til sin bloggliste (bl.a. Lappestua), så endres ikke "status" når jeg har lagt til noe nytt, det står fortsatt med det gamle bildet. Det skjønner jeg ikke.... Håper det ordner seg for deg.

Timotei sa...

Jeg hadde også samme problem for flere måneder siden. Jeg fikk råd om at jeg måtte forminske bildene. Når jeg trykker på bildene dine blir de veldig forstørret. Det betyr at de tar stor plass på bloggen din. Hvis du har et bilderedigeringsprogram kan du gjøre slik: Marker det bildet du vil endre størrelsen på og velg "rediger". Så velger du "endre størrelse". Nå får du flere valg. Hos meg står det "nettbildevisning" for den størrelsen jeg bruker. Da ser du at bildet får et lavere pikseltall og da vil det ta minde plass på bloggen (Men bildet ser like stort ut som før på bloggen din)
Jeg vet ikke om det er dette som er problemet hos deg, men det kan jo være verdt et forsøk.
Lykke til!

Arneberg sa...

Hei så koselig å høre fra deg inne på den nye bloggen min:-)Følte at den gamle hadde gått litt ut på dato....Jeg er stadig inne og kikker hos deg...fint å se at du henger med!!Jeg legger deg til i favorittene mine:-)Du er så kreativ og lager så mye fint.Jeg hekler oldemorruter til den store gullmedalje om dagen!Er ingen racer i hekling altså ;-o Har mange lapper,deretter veeeeldig mange tråder å feste.Så kommer det største problemet..hvordan hekle dette sammen..?Den tid,den sorg ;-O
Ha en fin dag i kulda.Hilsen Mona

Muffin sa...

Hadde også samme problem her om dagen, men det gikk over av seg selv.
Har likevel noen tips:
Bildene er for store (det tipset har du jo fått allerede).
Gif-bilder blir av og til ikke godtatt.
Bilder som har bare tall i filnavnet kan skape krøll.

tintin sa...

Takk for at dere prøver å hjelpe jenter :-)
Har både sydd, heklet og strikket i det siste som jeg har så lyst til å vise dere men får det ikke til.
Problemet er når man klikker for å legge inn bilde får man opp en ny firkant. Først så er det en firkant og ved siden av der er det en ny firkant som man klikker på for å laste opp bildene fra maskinen, denne firkanten er bitteliten og ingen reaksjon når jeg klikker på den. Ååååååååååå blir så frustrert ........... Kanskje jeg må opprette ny blogg?

Muffin sa...

Et alternativ er å legge bildene et annet sted, feks flickr, og så linke dem inn (samme boks som den du laster opp bilder med)

Nå har jeg lagt ut de bakemotivene i butikken min. Og takk for hilsen!