søndag 26. oktober 2008

2 "hjemmesnekra" kjoler!

Av en eller annen grunn så ble bildene mine lagt i omvendt rekkefølge, ja ja da får vi ta det bakvendt he-he

Jeg har lenge hatt lyst på en ullkjole med hjerte på brystet, har sett de kjolene på både Hilde hummelvold og Märta Louise.

Her ser dere blondekanten jeg har sydd nederst på armen.
For litt siden så fant jeg en offwhite ullfilt rest på Stoff og stil og tenkte umiddelbart at den hadde det gått ann å lage en hjertekjole av.
I dag,etter en kort frokost, tuslet jeg ned på syrommet.
Jeg hadde ikke mønster så jeg tok med en svart kjole jeg hadde kjøpt på H&M for mange år siden for å se bredde og lengde. Og når jeg var ferdig med å sy den offwhite så fant jeg ut at jeg kunne shine opp den svarte litt også.

Svart kjole etter oppussingen:
Svart kjole før oppsussingen: Ganske kjedelig. Dette er som nevnt en H&M kjole, i utgangspunktet så var den helt lang, for et par år siden så forkortet jeg den og nå pyntet jeg den med blondebånd og hjerte + at jeg klippet av halsen har aldri likt den halsen.


Her er den offwhite jeg har sydd, med brunt hjerte.


Må bare innrømme at jeg er veldig fornøyd med begge kjolene og disse 2 kjolene ble til på ca 3 timer, ikke verst.....

2 nye kjoler og fortsatt er søndagen ung. Nå skal jeg lage meg en god lunsj og så skal jeg ta på meg tur klær og rusle en tur i det fine været som er ute.

3 kommentarer:

Monicas sa...

Ååååhhhhhhhhh......har lett nettet rundt etter slike kjoler med hjertet på siden jeg så en eller annen programleder hadde den på seg....åsså var det en her..rett foran nesen min......De var kjempefine...koselig med hjertet da......Sukk..... Mye fint her inne

Monicas sa...

Foesten....gjør det noe om at jeg har linket deg?

tintin sa...

Bare hyggelig å bli linket :-)