torsdag 16. oktober 2008

Pute med stæsj

God kveld!

Det er noen måneder siden jeg hadde putedille, nå kjenner jeg at putedillen holder på å dukke opp igjen. Denne sydde jeg i går kveld. Mannen i huset skulle se fotballkamp så jeg benyttet sjansen til en tur på syrommet.


Så langt har jeg kommet på genseren min, planen var at den skulle vært ferdig i helgen, men jeg har fått så vondt i hånda. Om det ikke er betennelse så er det veldig nære, så jeg har funnet det lurest å la genser være genser til jeg blir bedre. Kjempe kjedelig har jo så lyst til å bli ferdig med den.4 kommentarer:

borghild sa...

Så fin puta ble, masse herlige detaljer:-) Synd hvis du har fått betennelse også, det passer vel ikke inn i et håndarbeidshjem?;-) Ha en fin helg! Klem B:-)

Lovise sa...

Huffda, vond hånd er ikke noe gøy, for da har man jo ekstra lyst til å lage noe...
Jeg er inne og kikker litt rundt hos deg igjen. Og du for noen fine vester du har strikket i lilla og rosa. De kunne jeg godt ha likt å prøve meg på.

Takk for hyggelig kommentar forresten:)

Fru. Fryd sa...

Kjempe flott pute du har laget, gøy med blondene som snor seg rundt.

Synd med armene dine som gjør vondt, og jeg kan tenke meg du "klør" etter å strikke ferdig den fine genseren din. Nydelig farge du har valgt. Er det alpaca?

tintin sa...

Har fortsatt vondt i armen, liker det absolutt ikke, å ja det klør i fingrene for å bli ferdig med genseren, det er jo bare noen få omganger igjen :-( Genseren er strikket i dobbelt garn alpaca og et garn til som jeg ikke husker nå. Blir nok god og varm.