torsdag 16. oktober 2008

Pute med stæsj

God kveld!

Det er noen måneder siden jeg hadde putedille, nå kjenner jeg at putedillen holder på å dukke opp igjen. Denne sydde jeg i går kveld. Mannen i huset skulle se fotballkamp så jeg benyttet sjansen til en tur på syrommet.


Så langt har jeg kommet på genseren min, planen var at den skulle vært ferdig i helgen, men jeg har fått så vondt i hånda. Om det ikke er betennelse så er det veldig nære, så jeg har funnet det lurest å la genser være genser til jeg blir bedre. Kjempe kjedelig har jo så lyst til å bli ferdig med den.4 kommentarer:

borghild sa...

Så fin puta ble, masse herlige detaljer:-) Synd hvis du har fått betennelse også, det passer vel ikke inn i et håndarbeidshjem?;-) Ha en fin helg! Klem B:-)

Lovise sa...

Huffda, vond hånd er ikke noe gøy, for da har man jo ekstra lyst til å lage noe...
Jeg er inne og kikker litt rundt hos deg igjen. Og du for noen fine vester du har strikket i lilla og rosa. De kunne jeg godt ha likt å prøve meg på.

Takk for hyggelig kommentar forresten:)

Fru Fryd sa...

Kjempe flott pute du har laget, gøy med blondene som snor seg rundt.

Synd med armene dine som gjør vondt, og jeg kan tenke meg du "klør" etter å strikke ferdig den fine genseren din. Nydelig farge du har valgt. Er det alpaca?

tintin sa...

Har fortsatt vondt i armen, liker det absolutt ikke, å ja det klør i fingrene for å bli ferdig med genseren, det er jo bare noen få omganger igjen :-( Genseren er strikket i dobbelt garn alpaca og et garn til som jeg ikke husker nå. Blir nok god og varm.