søndag 21. september 2008

Broomstick skjerf

På fredag kveld kom jeg innom en blogg som hadde laget broomstick skjerf og da bare måtte jeg ut å skaffe meg strikkepinne 25 på lørdag og prøve meg jeg også. Stusset veldig når jeg kom i strikkebutikken og så hvor store disse pinnene egentlig var, tenkte at jeg kanskje hadde lest feil eller husket feil. Det var rett heldigvis. Bare se på bildet her, ganske stor pinne altså.

Jeg satte i gang med en gang jeg kom hjem fra strikkebutikken. Jeg fant forskjellige nettsteder som viste hvordan dette skulle gjøres. Etter et par forsøk så knakk jeg koden. Jeg har strikket eller rettere sagt heklet, strikkepinnen er jo bare et hjelperedskap, i hvitt mohairgarn. Jeg la opp 46 masker, men har funnet ut at det holder med 35 så neste skjerf skal jeg lage smalere. Jeg har brukt opp et nøste og har dessverre ikke flere nøster, så jeg kommer ikke videre før jeg har kjøpt mer.

Det blir skikkelig fint å sy på noen knapper på enden. Måtte prøve dette før jeg er ferdig med skjerfet.
Skal lage et til i hvertfall, det er jo raskt og enkelt men det er litt kjedelig synes jeg på grunn av den store strikkepinnen som er ganske uhåndterlig.

1 kommentar:

BITTE`S LAPPER sa...

Hei.
Igår var jeg også innom ei side og så på hvordan disse "påfugel"skjerfene lages. Synes de er kjempelekre og har tenkt å prøve meg. Må bare få tak i tykk strikkepinne først...
(og kanskje avslutte noen av de prosjektene jeg allerede har satt i gang med...)
Ha ei fin uke :-)