søndag 14. september 2008

Hjemmelaget syltetøy og award

Har hatt en bitteliten ufrivillig bloggepause. Plutselig så var det så mye annet å drive med. Svigerfar har vært en tur innom sykehuset og uken som har gått har jeg truffet diverse venninner på kveldstid. Det er så koselig å treffe gode venninner ta en god matbit og skravle skravle og atter skravle.

I går var jeg så heldig å få plommer og det første jeg begynte med i dag var å ta ut stenene og koke de opp til syltetøy. Må jo si at jeg føler meg som en ekstra flink husmor når jeg lager selv i steden for å kjøpe i butikken. Det er jo ganske fort gjort også + at jeg har kontroll på hvor mye sukker som er brukt :-) og ingen kunstige tilsetningstoffer heller.

Og i min lille bloggepause så har jeg mottatt en award. Ble så glad når jeg oppdaget det i dag. Det er så hyggelig å få et bevis på at noen liker bloggen min.
Tusen takk http://lappestua.blogspot.com/

Jeg har mange favorittblogger der ute i blogglandia så det er ikke enkelt å velge ut noen få. Men alikevel så har jeg tatt et valg og valget falt på disse 3:

*Borghildpia

* Alma Merethe

*Living White

Dere har alle 3 flotte blogger som jeg titter innom veldig ofte.


3 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

NÆMMEN
Tusen takk
Det var hyggelig på en flott søndag å få. Det er bare sååå koselig å se/vite at noen der ute setter pris på meg/min blogg/det jeg skriver om. Jeg føler jo selv til tider at jeg ikke har SÅ mye å by på, så det varmer jo hjertet mitt å vite at det faktisk blir satt pris på!!!!!
Igjen, TUSEN takk!

Alma Merethe sa...

Heia. Skulle innom å se hva slags syltetøy du har laget. Mmmm plommesylte, det er veldig godt. Har selv ikke laget det, men har en famile som har masse hvis av plommer i hagen. Og litt syltetøy får vi i løpet av et år.

Ja det er koslig å møte venninner og skravle som du sier. Man blir i godt humør av det.

Også har eg fått en Award hos deg. Veldig veldig koselig. Du får den i retur du også, for det er alltid hyggelig å titte innom deg og se hva du har å by på.

Eg tar med meg Awarden, og setter meg i godstolen for å se på NRK og "Himmelblå", syntes det var en koselig serie..

Ha en finfin kveld videre du også...

Lappestua sa...

Ååå, så søte syltetøyglass..