torsdag 25. september 2008

Navneendring

God kveld!

Når jeg var på jobb i dag så bare datt det ned i hodet mitt at jeg skulle bytte navn på bloggen. Tanken har vært der langt inne i hjernebarken en liten stund. Det er nemlig et bloggnavn som er veldig likt mitt der ute i blogglandia Når jeg opprettet bloggen for snart 2 år siden eller er det 3, hjelp..... jeg husker ikke, tiden går så fort. Men i såfall så skjedde det ganske impulsivt. Var veldig usikker på om blogglandia var noe for meg så det var bare en prøve. Jeg fant fort ut at jeg likte meg i blogglandia og jeg er fortsatt her, men nå føler jeg for en navneendring. Så bort med det kreative hjørne og det nye navnet er: Hobbytintin :-)
Jeg har strikkeheklet litt siden sist. Har begynt på et nytt skjerf med Broomstick masker. Kitten er garnet jeg bruker nå. Denne utgaven er litt smalere enn forrige og skal bli lengre.

Nå har jeg tenkt å koke tevann og lage meg en stooor kopp med deilig te og krype opp i sofaen og kose meg.

Ha en fin kveld dere også med eller uten te :-)

3 kommentarer:

Fru Fryd sa...

Tillykke med nytt navn:0) Det var kjempe fint, og det var også sjalet ditt!! Nydelig og mykt, og det ser så deilig å varmt ut også.

God helg:0)

Anonym sa...

Ja, navnet er helt greit - det er jo deg uansett da, og jeg liker å stikke innom! Lekkert skjerf! Hva bruker man som strikkepinne når man ikke "gidder" å investere i en ordtentlig en til et sånt skjerf-prosjekt? Kosteskaft? eller rundstokk kanskje?.... nå måtte jeg i tenkeboksen. Nydelig er det i alle fall. Så det hos Chatrine også og ble forelsket, men om jeg klarer å lage noe sånt selv.... vel.
Spørsmål: Skal du til Gardermoen neste helg?

tintin sa...

Ja jeg har tenkt på det samme hva man kunne brukt i stedet for å kjøpe strikkepinner til over 100 kroner. Men jeg skjønte jo ikke før jeg satte i gang at jeg skulle bruke bare en av de og som et hjelperedskap (klaske hodet og himle med øynene)Kosteskaft var jo veldig lurt da, funker helt sikkert kjempebra og du klarer dette helt sikkert Marita.
Nei jeg skal ikke til Gardermoen, jeg holdt på å melde meg på men så fikk jeg aldri surret meg til det. Broren min bor til og med der så jeg kunne bodd der.