fredag 19. september 2008

Endelig helg

Popcorn er kjøpt inn, cola er til kjøling. Jeg skulle vel skrevet rødvinen står til lufting, men jeg bare må innrømme det............ veeeldig sjelden jeg drikker vin :-)

En arbeidsuke til er tilbakelagt det er deilig at det er helg. Metereologene lover pent vær i morgen og det håper jeg at jeg kan få utnyttet med en tur i skog og mark med bærbøtte og soppkurv.

Jeg har så lyst til å begynne på et nytt strikkeprosjekt. Har veldig lyst på en vest med fletter. Jeg holder egentlig på med en kjempelekker genser fra Du store Alpakka, begynte i fjor høst, så jeg burde ta frem det og fullføre det først...... da men.....
Denne vesten fra garnstudio synes jeg er litt spesiell og fin.

Jeg er ferdig med en lapp til til GAAA teppet mitt, tror jeg skal ha en liten pause fra det nå, jeg får heller prøve å holde avtalen min om å strikke en hver måned og da kan jeg vente til oktober.

Mine pelargoniar står så flotte nå, med masse blomster og knopper og nå må jeg snart sette de ned i kjellern, det er like trist hver eneste høst og stue de vekk når de er så fine og flotte, men frosten kommer nok snart nå tenker jeg.

Da håper jeg at alle som er innom får en kjempeflott helg!

Nå skal jeg krølle meg sammen i sofaen under pleddet med popcorn og cola og kose meg med Skal vi danse og resten av de fine programmene som er på tv på en fredag kveld.

Håper dere koser dere også!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes GAAA lappene var kjempespennende å strikke og måtte bare lage en til og en til. at du skal strikke en per mnd høres jo ut som en god plan :o)
Pelagonium ja, jeg tar de inn i stua bare i første omgang og setter de ut om dagen, så holde de lenge før de MÅ i kjelleren. KOs deg i helgen da!

Bente sa...

Den vesten er kjempefin! Jeg har kikket på den mange ganger selv.
God helg!