søndag 24. august 2008

Kjøpte et par røtter med georginer i våres og satte de i en potte. De røttene ser jo alltid så stusslig ut og man har alltid sine tvil om det kommer til å spire noe som helst ut av den "døde" tørre roten. Nå har den begynt å blomstre og den er jo så fin. Nå må jeg bare huske å få tatt den inn i kjellern før vinteren kommer så får jeg glede av den til neste år også.
Rosmarinen har jeg allerede tatt inn, den har stått i drivhuset i hele sommer men nå får den stå på kjøkkenet, var litt usikker på om den tålte flyttingen, så langt går det i allefall bra. Jeg er nemlig ikke så flink til å ha krydderurter på kjøkkenet, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har kjøpt urter i potter i butikken for å pynte opp kjøkkenet og for å spice opp maten. De holder bare noen dager før de henger med hodet. :-(
For leeenge siden så begynte jeg å strikke lapper til dette teppet. Strikket 2 også ble det ikke flere. Nå har jeg tatt frem boken, garnet og strikkepinnene igjen. Har strikket en firkant til og har begynt på nummer 2. Fant ut at dette teppet hadde passet perfekt til min nye sjokoladebrune sofa. Men når det blir ferdig..... ja det er jo en annen side av saken.
Eplene har begynt å bli modne og det er så herlig å gå ut i hagen og ta med noen epler inn og gå inn igjen å lage eplekake. Lokkefatet er kjøpt på Ikea.

I morgen så begynner jeg i ny jobb, både gleder meg og gruer meg. Skal bli deilig å begynne å jobbe igjen. Nå har jeg hatt så lenge fri men har ikke fått gjort halvparten av det jeg hadde planer om, da tenker jeg på hjemmefronten, rydding av skap og kjeller og ekstra god vask her og der. Sånt får man jo bare dårlig samvittighet av. Da er det bedre å jobbe så man kan ha noe å skylde på i allefall at man ikke har tid :-)

Ha en fin søndag! Jeg har planer om en tur i skogen for se etter blåbær og sopp.

2 kommentarer:

Timotei sa...

Hei!
Så koselige bilder hos deg med nydelige blomster og spennende strikketøy! Det teppet kommer nok til å bli flott! Eplekaka så fristende ut...
Lykke til med ny jobb! Det er jo godt med ferie, men blir vel litt greit å komme i gang igjen også.

Fru Fryd sa...

Gratulerer med ny jobb, håper du vil trives. Gleder meg til å se mer av teppe, det ser kjempe flott ut og passer utrolig godt sammen med sofaen din.

Hvordan gikk det på turen i skogen. Fant du mye bær?