onsdag 13. august 2008

Venninnegave+ noanoa skjørt

Heisann!

Ei venninne av meg hadde bursdag i forrige uke, da var jeg syk så fikk ikke ordnet med gave. I går kveld så fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage noe og valget falt på tildavottene, offwhite med brun og rosa pynt.
Håper hun kommer til å bruke de for jeg har egentlig veldig lyst på de selv. ...

I dag har jeg vært på Ikea en tur, ble faktisk bare 400,- kroner fattigere. Det var ikke så mye som fristet denne gangen. Kjøpte bare 2 sett med Antonius kurvsystem og noen lamper til syrommet. Etter Ikea så dro jeg innom Sandvika storsenter, hadde lyst til å ta en titt på Søstrene Grene og NoaNoa. Søstrene Grene synes jeg faktisk ikke det har vært så mye nytt de siste gangene jeg har vært der og da snakker jeg i hele våres, så jeg ble litt skuffet hadde håpet at det var kommet inn mye nytt siden det er høst snart. Så gikk jeg innom NoaNoa og der var det salg på salget, helt ypperlig for min lommebok. Se det flotte skjørtet jeg har kjøpt og for bare 200,- Har hatt en manekeng oppvisning for meg selv nå og det er så deilig å ha på og nydelig mønster og stoff. Satser på at dette kan det brukes til både hverdag og fest, med en olajakke og tights til så ble det ganske så hverdagslig synes jeg.
Nå håper jeg bare at jeg kommer til å bruke det, kjøpte nemlig et annet skjørt på NoaNoa i vinter og det har jeg enda ikke brukt dessverre.....kjempedumt.

2 kommentarer:

Fru Fryd sa...

Som vi sier i Bergen "slitan", det var en kjempe fin topp du har kjøpt deg, og jeg tror nok ikke at den blir liggende ubrukt i skapet.

Photo-Me-Life sa...

Takk for det, den var veldig fin, den gråfargen var også utrolig lekker. Gleder meg til å begynne bruke den