lørdag 24. januar 2009

Greengate stoff på tilbud

Hei og god lørdag!
Jeg har handlet 2 meter med Greengate stoff + litt til. Dessverre er det en herlig butikk som har lagt ned her jeg bor nå, de hadde masse fint, blant annet masse greengate som dessverre det er lite av i de andre butikkene i nærheten her. Det er i nettopp den butikken jeg har kjøpt Lilly Greengate serviset mitt. Det er trist at den måtte legge ned, men positivt at jeg har fått kjøpt en del billig der de siste ukene. Siste innkjøp er altså dette på bildet nedenunder
Disse ranuklene kjøpte jeg i forrige uke, de har stått en og halv uke godt og vel. Det jeg gjorde her om dagen var at jeg klippet av toppen på de, bladene og stenglene var blitt litt gult og brunt, men blomstene var jo like fine. He he da slapp jeg å kjøpe inn blomster til helgen.


I dag er det skikkelig rufsevær her jeg bor, det har kommet i hvertfall 30 cm våt snø i natt. Det snør så tett at man nesten ikke ser nabohuset. Skikkelig fint innevær med andre ord. Nå har jeg spist en god frokost, lagt bolledeig og straks skal jeg bake ut bollene og mens de hever for andre gang skal jeg tusle ned i syrommet og sy litt har jeg tenkt.

Ingen kommentarer: