søndag 2. desember 2007

Kremmerhus, advent og nisser

Fikk et innfall i går kveld at jeg skulle sy noen kremmerhus, fant frem litt stoff, filt, bånd og knapper og satte meg til rette i sofakroken og sydde. Veldig enkelt og fort gjort, har lyst til å lage flere men jeg vet ikke om jeg får tid, det er jo så mye annet jeg skulle gjort også :-)
Adventstaken ser slik ut i år.......


En ufo fikk jeg også gjort ferdig i går kveld, disse fant jeg på bloggen til Dronninge i fjor på disse tider, men jeg fikk aldri gjort de ferdig, nå har alle fått bunn og alle har fått sko.




Sitter her og nyter duften av nybakte småkaker, vet det blir mye jobbing på jobben fremover så jeg er litt stressa, får fullt hus på julaften så det er jo så mye som skal ordnes, men blir roligere og roligere for hver ting jeg får gjort.

Gavene er nesten i havn og 95% av dem er pakket inn, 2 kakesorter er i boks, ikke så verst det til at det er 1. advent og 2. desember i dag.

Håper dere får en koselig søndag......

4 kommentarer:

Bim sa...

*s*
Snacka om svårt att få kommentera i din blogg då ;) Det var tvunget att öppna länken till kommentarer i nytt fönster för att lyckas ;) Gick INTE att klicka på länken, nada hände... hm...
95% av julklapparna färdiga? och inslagna... 2sorters kakor bakade redan, öhhh... Ja, jag vet vad jag har framför mig i jobb och allt annat dessutom. Noll bakat - och lär kanske så förbli??? EN julklapp tror jag är i hamn, om man inte räknade att gubben önskade sig några böcker som han bad mig beställa igår - jag vill ha dem i julklapp ;) Enkelt och bra, men mindre kul då han ju vet... Ungarna? En kommer inte hem, men har önskat något på Järnia, och får väl ett presentkort? Den yngre har jag en sak till... far? nä... sedan är det väl ingen mer - ja, Jiellat (vovven - namnet betyder älsklingsbarn och det tyckte nog inte husse igår, hihihi) och Leo Tass ska väl ha något också, eller? ;) Glömde visst mågen i huset, hihihi... man glömmer fort att äldsta barnet har gått och gift sig, ;) tidigt vid 22?
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som INTE gillar jul dock... älskar istället kvällen när allt är över :p

Anonym sa...

Koselig med sånne puslerier i sofakroken. Både hjertene og nissene er kjempesøte!

Anonym sa...

Å disse nissene er så søte og enkle. Eg liker dem så godt. Strikker å strikker disse flotte nissene, men de forsvinner for meg når eg tar dem fram.

De er blitt gitt i gave til kjente og kjære.

Ha en fin kveld videre!!!

Anonym sa...

Så utrolig fine de kremmerhusene ble - og nissene er jo supersøte da!
Takk for en spennende tur i bloggen din - du lager masse fint!!