søndag 9. desember 2007

2. søndag i advent

Det 2. adventslyset er tent.......
I dag har faktisk snøen dalt ned her hos meg, så nå er det skikkelig julestemning både ute og inne.... kjempekoselig er det.
Middagen er klar sitter bare og venter på at min bedre halvdel skal komme hjem fra jakt. Da skal vi kose oss med forhåpentligvis gode kjøttkaker.

Må jo vise frem luen, den ble ferdig i går. Kjøpte garn til en til i går, den blir off-white, har forelsket meg helt i denne luen jeg. Men de jeg strikker nå, skal bli julepressanger til mine nieser.


I dag har jeg puslet litt på syrommet, først så sydde jeg en del små hjerter, men på det prosjektet så er det igjen litt håndsøm som kanskje blir gjort i kveld, så det får jeg vise frem en annen dag :-) (Så hvis du ble litt nysgjerrig nå så må du ta turen til bloggen min igjen om noen dager he-he)

Jeg har lenge hatt lyst til å sy lommetørklemappe og når jeg så MaritaBK hadde det i den flotte julekalenderen hun lager for oss hobbyjenter så måtte jeg bare prøve meg. De er superenkle å sy og kjempe kjekke å ha i vesken. Pyntet ekstra opp med blonden, takk for det tipset Marita og selvfølgelig takk for den fine forklaringen! Jeg har lyst til å både sy, strikke og hekle flere ting fra kalenderen, men tviler vel på om jeg får tid før jul, men ingenting i veien for å ta det etter jul heller. Hvis noen mangler en liten julegave eller to så anbefaler jeg at du titter innom MaritaBK sin blogg der finner du helt sikkert noe som kunne passe.

Fire stykk ble det til slutt, da kom mørket og jeg liker ikke å sy når jeg ikke har ordentlig lys, begynner antagelig å dra litt på årene tji-hi......

Kan hende disse havner under juletreet, men det kan også hende at dette blir vertinnegaver, kjekke smågaver til hyggelige vertinner og venninner. Har ikke bestemt meg helt enda.... :-)Og der kom den sultne jakt mannen hjem fra skogen så nå er det middag.
Ha en fin søndagskveld!

3 kommentarer:

Anonym sa...

De ble ordentlige fine - lekkert utført! Og tusen takk for ros! Såå koselig å stelle for andre :o)
mvh Marita BK

Ellie sa...

Flott lue, og lommetørklemappene var ordentlig dekorative. Ønsker deg en god søndag, og god middag :-)

Ellie sa...

Så at dette innlegget var lagt inn forrige søndag, men det kan vel hende dere har middag idag også :-)