søndag 10. februar 2008

Granny Squares teppe ferdig!
Endelig...... nå er hekleteppe ferdig..... ta-ta. Er veldig fornøyd med det, tipper det blir mange kosestunder under dette teppe med håndarbeid i hendene og en nytrukket tekopp i nærheten.Det ble 54 lapper til slutt også heklet jeg noen omganger med brunt rundt hele teppe. Teppet ble ikke så veldig stort men stort nok til at jeg kan holde varmen under det. Det har vært veldig moro å lage det og jeg er allerede i gang med å tenke på et nytt, veldig koselig håndarbeid å holde på med.

Jeg er så glad for at det går mot våren, og et godt tegn på de det er alle de lekre tulipanene og primulane som finnes i blomsterbutikkene for tiden. Gleder meg sånn til å se de første spirene i blomsterbedene mine og til å sitte i solveggen, det er nok ikke lenge til, solen varmer ganske godt når den er fremme har jeg merket. Frem til det skjer så får jeg kose meg med vårlige blomster innendørs.


Om noen timer så er denne helgen over også, helgen bare flyr avgårde, men det går jo så fort til neste :-) Nå skal jeg kose meg med håndarbeid frem til vi skal på middag senere i dag. Deilig å slippe å lage middag, bare sette seg ned og nyte god mat.

God søndag!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig teppe, gratulerer med fullført prosjekt!

Alma Merethe sa...

Gratulerer så mye til deg. Kjempeflott teppe du har heklet. '

Du får kose deg med det på fanget, med masse flott håndarbeid...

Ha en fin søndag!!!!!

Fru Fryd sa...

Så deilig teppe du har laget. Kos deg med fullført prosjekt, det var kjempe flott og sikkert mange tråder å feste!! Tji hi...

God uke:-)