torsdag 14. februar 2008

Happy valentine!

Synes det er litt koselig med valentines day jeg.......:-) Skjønner at det er en typisk handelstand dag, men det trenger jo ikke ta helt av. Jeg har vært ekstra snill mot mannen min i dag. *Stolt* (pleier å være snill med han altså, men litt ekstra snill i dag)
Jeg drar på jobb før han og når han kom ned på kjøkkenet i dag, så lå det konsertbillett til han + en eske med hjerte sjokolade. Hjertesjokoladene fordi det var valentin dag og billetten som en takk for at han jobber og står på for at jeg skal få et fint hobbyrom i kjellern. Så en dag i slutten av mars skal vi på konsert og ha en kjærestekveld, det gleder jeg meg til. Til gjengjeld fikk jeg servert middag i dag, han pleier aldri å lage middag, han er flink å gjør alt mulig annet i huset, men middagslaging overlater han til meg, men i dag var jeg så heldig å få middag :-) Og det var så deilig å bare sette seg til bords.

Håper dere har hatt eller har en fin valentin dag!

Nå sitter jeg og slapper av foran peisen med levende lys og en kopp med deilig te og venter på at mannen skal komme opp fra kjelleren hvor han har jobbet med hobbyrommet mitt.


Av kreative ting så har det vel ikke skjedd så mye spennende de siste dagene, jeg har planer om å få tid til å sy litt i helgen, hvem vet kanskje det dukker noe opp på bloggen lørdag eller søndag :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia. Skal se du har hatt det fint i dag. Det er nu godt med slike dager. Sitte frafor peisen og drikke te...

Her i huset har vi ikke feriet noe.. Eg for min del har sittet på hobbyrommet og sydd for harde livet på en gave til min mor.

Ellers så gleder eg meg til det nye hobbyrommet dit blir ferdig..

Ønsker deg ei fin helg!!!

P.S. Har forandret til Alma Merethe, det ble så plutselig mange Merethe. Hihi....