mandag 5. mars 2007

Syholder til småsaker til å ha over armlenet

På fredag fikk jeg akutt sybehov, får det innimellom, men det åpnet seg ikke en mulighet til å benytte symaskin før i går ettermiddag og da ble denne her til. Veldig kjekk sak å ha over armlenet til saks, målebånd, trådsneller osv.... Det er en lomme til på innsiden og der kan man f.eks. ha fjernkontrollene, strikkepinner som skal brukes i nærmeste fremtid eller et lite strikkeprosjekt kanskje?
Mønsteret er fra en bok fra Tove Fevang, men jeg har laget min egen ved å applikere på isteden for å sy sammen diverse lapper til en stjerne som mønsteret i boken er. Hvis du klikker på bildet så blir det større tror jeg, har lenge lurt på hva jeg skulle bruke den nålen til og den knappen som ser ut som målebånd, her passet det perfekt.
Sånn ser den ut i utstrakt tilstand, altså to lommer og en nålepute i midten, som også har den funksjonen at den blir tung og ligger på plass.

Som dere ser så har jeg sydd den i brun og gul og det er med tanke på at jeg har en sofa nå som er gul og etterhvert nå så får vi en stue til og den sofaen er vi enige om her i huset at skal være brun.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempepraktisk og fin den der!

Anonym sa...

Så fin og smart den var.

Margrethe sa...

Den var kjempesmart! Jeg likte veldig godt applikasjonene :)

Anonym sa...

Det var jo en kjempsmart ting, ser at jeg har behov for en slik en :-)

Anonym sa...

Så flott og praktisk syholder du har laget deg!