søndag 31. august 2008

Te og kake

Ja, da er 1 uke i ny jobb overstått. Det har gått fint, første del av uken følte jeg at jeg skjønte null, men de siste dagene følte jeg at jeg har begynt å skjønne litt i allefall. Koselige kollegaer har jeg også fått. Gleder meg faktisk til å dra på jobben i morgen. Deilig å komme i gang igjen etter så lang ferie.

Jeg liker å bake. Jeg liker rett og slett lukten av nybakt kake i huset, det er så koselig. Jeg spiser egentlig ikke mye kake selv, men jeg bor sammen med en kakemons som er tynn som en strek selv om han spiser kaker og kjeks ut av en annen verden. Jeg derimot har fått på noen ekstra kiloer de siste månedene så jeg må skjerpe meg eller rettere sagt komme meg ut å gå!!!!


Vi har 2 epletrær fulle av epler derfor er valget lett når det kommer til kake på denne tiden av året, det blir eplekake. Denne gangen i firkantet form...... morsomt med litt forandring :-)

Jeg nevnte jo blåbærtur i forrige innlegg, det ble ikke så mange blåbær med hjem 5 dl bare, men vi fant ganske mye kantareller. Jeg vil ut i skogen i dag også så jeg holder på å overtale mannen i huset. Det er så kjedelig å dra alene. Også blir det mer bær også når vi er 2 til å plukke.

Er ferdig med en lapp til. til strikketeppet mitt og sitter funderer på om jeg skal legge opp til en til. Er optimistisk med tanke på det teppet nå, så jeg har bestilt mer garn, pakken ligger å venter på meg på posten.

Ønsker alle en riktig flott uke!


4 kommentarer:

BITTE`S LAPPER sa...

Hei!
Takk for at du har vært innom siden min. Har sittet og sett på noe av alt det fine du har laget. De lekre baby booties du hadde laget, kunne jeg tenkt meg mønsteret på. Skal legge siden din inn på lista mi så kommer jeg nok innom deg igjen. Fortsatt god helg og lykke til videre i den nye jobben :-)

Guro sa...

Mmm, det så kjempegodt ut!! Så nydelige bilder du tar. Georginene under har var virkelig vakker :O)

Timotei sa...

Så bra at du trives i den nye jobben din! En skal jo tross alt bruke ganske mye av tiden sin på jobb, så da er det jo kjempeviktig at en føler at det fungerer. At du gleder deg til å dra på jobb er jo et godt tegn!
Hjemmebakt er kjempekoselig og ja, det er nok noen som kan stappe i seg akkurat det de vil og likevel se ut som et strek...Jeg hører dessverre ikke til dem nei...
Ønsker deg en ny fin jobbuke og lykke til med bærplukking!

Mia sa...

Herlig med nybakte kaker, og eplekaker hører til favoritter her i huset. Jeg har en del nedfalls frukt som jeg har tenkt å bake kake av, og innlegget ditt var en god påminnelse. Nydelige bilder av eplekaken din og det vakre serviset. Koselig også at du trives i den nye jobben din, intet er vel bedre enn at man gleder seg til å gå på jobb!