søndag 25. mars 2007

Helgens puslerier

Fredag fikk jeg lyst til å prøve meg på å hekle en sminkepung, hadde noe bomullsgarn liggende som jeg mente passet til dette, satte i gang og heklet på fredag kveld, på lørdag morgen foret jeg den og sydde i glidlås.
Etter foringen så følte jeg at jeg måtte pynte den for at jeg skulle bli helt fornøyd, prøvde med diverse knapper men ble ikke fornøyd og plutselig så så jeg en pose med disse blomstene ligge i skuffen og tenkte at de kan jo bli fine med en perle i midten, og et nærbilde av pynten kan du se nedenfor her.
Jeg har lenge hatt lyst på denne boken https://www.arttoheart.com/online/index.html og på fredag lå den i postkassen min *stort smil* Det er i hovedsak de søte bokmerkene jeg hadde veldig lyst til å sy, men etter en titt i boken er det mange ting jeg har lyst til å sy. Jeg begynte i hvertfall med bokmerke, dette sydde jeg i går og gjorde ferdig nå for 10 minutter siden. Jeg har flere av bøkene til Art to heart, her kan du se alle som er gitt ut og kjøpe hvis du vil https://www.arttoheart.com/online/index.html eller du kan kjøpe de hos Barbara`s nettbutikk som jeg gjorde den finner du her http://www.quilt-design.no/indexno.htm
Jeg synes det er koselig med håndarbeid med søte tekster på, sånn som på dette bokmerke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sminkepungen ble kjempefin, den har du grunn til å være fornøyd med. Og bokmerket var også veldig lekkert. :)
Vi har vært ute og kost oss i sola i dag ja, håper du har hatt en fin stund i kosekroken din også :)