søndag 20. mai 2007

Skonett


Jeg har sydd litt i dag. Jeg skal i et 40 års lag om ikke så lenge og tenkte at dette kunne bli en ved siden av gave. Nettet kan jo brukes til litt av hvert, men min tanke er at det kan brukes som skonett.

Nettet er sydd ut i fra et oppvaskhåndkle, har bare applikert litt, sydd side søm og bunn, sydd og satt på håndtak og vips så er nettet ferdig. Veldig enkelt, blir helt sikkert flere av disse. Jeg handler innimellom oppvaskhåndklær med tanke på at det er fine ved siden av gaver til jul og noen ganger så blir de bare liggende der, men nå kommer de til å bli brukt, har vasket opp 5 håndklær til i dag med tanke på at de skal bli nett etter hvert.
Ideen og applikasjonene hentet jeg fra et Art to heart hefte.


Litt knapper har jeg fått brukt også, denne knappen har jeg hatt i lang tid uten å finne plass til den på et egnet håndarbeid, synes den passet fint her.


Jeg har sydd rundt med maskin ikke for hånd denne gangen.


Og siden jeg var så godt i gang så sydde jeg like godt et til..... Ikke så bra bilde dessverre det er finere enn det ser ut her.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fine og praktiske nett!
Jeg kunne forresten tenke meg frø fra den hvite valmuen din når det er blitt kapsler. Kan jeg det tro? Jeg har oransje valmuer, hvis du ser i bloggen min. Vi kan bytte?!

Anonym sa...

Gubban, - det sko-nettet var bare lekkert da! Ja, begge to for den del. *nikker energisk*
Takk for hilsen i bloggen min, morsomt å finne spor etter deg.
Ha en super mandagskveld!

Anonym sa...

Og nå ser jeg jo at du har lagt meg i liste over "blogger som inspirerer"
Gosj... Føler meg totalt beæret over å være i DEN kategorien ja!
Tusen takk, håper jeg ikke har skuffet deg så mange ganger.

Anonym sa...

Så flotte nett! Jeg synes du har satt sammen mange fine stoff. Jubilanten kommer garantert til å bli fornøyd med "ekstragaven".

Muffin sa...

Kjempefine og morsomme nett du lager! Du er sannelig flink. Ha en fin helg!

Linn sa...

Så flott nett du har laget! Kan tenke meg jubilanten blir glad for den ved siden av gaven :)

tintin sa...

Det er såååå koselig å høre at dere liker det jeg gjør. Har vasket og strøket flere oppvaskhåndklær og håper på å få tid til å sy et par til i pinsehelgen