søndag 2. november 2008

Julestrømpe


Håper du har hatt en fin søndag så langt :-)
Her kommer et livstegn fra meg .....

Jeg har hatt en veldig fin helg. Det har vært så kaldt her jeg bor at jeg har rømt inn på syrommet mitt, med andre ord 2 herlige dager. Jeg har tatt med meg god og varm te og litt å tygge på, sjokolade eller kjeks. og kost meg skikkelig. Jeg har ikke bare drukket te og spist sjokolade jeg har sydd litt også, blant annet denne julestrømpen:

På fredag fikk jeg en bestilling på en julestrømpe. Ei venninne av meg har nemlig fått julestrømper av meg til barna sine og nå ville hun så gjerne at niesen som snart blir ett år også skulle få, fordi hun var så glad i julestrømpene til barna sine. Koselig å høre det da :-)

Innvendig ser den slik ut


Engelen har ikke mye hår å skryte av, men en liten lokk har hun i allefall, og med litt rouge i kinnene så ble hun så søt atte.

Applikasjonen er hentet fra et hefte fra Art to Heart


Det har blitt litt mildere ute nå så jeg får nok gå en tur ut å få litt frisk luft kan jo ikke bare sitte inne og sy.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den var nydelig - kjempekoselig!

Fru Fryd sa...

Nydelig og virkelig bedårene. Me like!! Ha en fin uke:0)

Lappestua sa...

NYDELIG, NYDELIG!!!

Lappestua sa...

Takk for kommentar på bloggen min.
Ta kontakt på mail, så ordner det seg;
jacobsenbritt@hotmail.com

Mia sa...

Nei men har du sett...? denne julestrømpen var da alldeles nyyydelig. Så herlig og annerledes, at jeg fikk nesten "hjertebank" av synet... Flink er du og at kalde helger i syrommet med tekoppen kan virkelig være tingen, skjønner jeg... hihii.

Anonym sa...

Kjempesøt julestrømpe.
Kjolene dine ble jo også veldig fine.
Ønsker deg en riktig god helg.

Anonym sa...

Åh, vilken fiiiin julstrumpa!! Du är duktig!

God helg! :-)

pepperkverna sa...

Denne var da herlig! Hege

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區