søndag 23. november 2008

Hei igjen!

Oi 2 innlegg på samme dag....... er ikke likt meg men, jeg bare mååå vise dere hva jeg har "kreert" siden sist jeg var innom her. Har ikke fått kommet meg ut på tur enda, jeg kom på at jeg måtte bake et sukkerbrød, min bedre halvdel fyller år i uken som kommer og han har bestilt marsipankake og det er så deilig å få det gjort på en fridag.

Så mens sukkerbrødet var i ovnen så puslet jeg litt rundt i huset og fant frem forskjellige engler som jeg er så glad i, som har vært pakket bort i noen måneder. Jeg er så glad i engler så de får være fremme mye lengre enn bare i julen. Også ble denne her etterhvert til:
For noen uker siden så var jeg på Trekanten i Asker og der så jeg en "lysanretning"(hva heter det da tro?) som var så fin. Jeg har kopiert litt og gjort min egen vri på noe. Blant annet så var den opprinnelige med kubbelys, jeg hadde ingen for hånden i dag så jeg bruker frosta glass og telys i steden. Det var også mose på den i Asker men det har dessverre ikke jeg, jeg har dekket bunnen med noe som ligner snø.
Sink passer egentlig ikke helt inn i stilen vi har, men jeg synes jeg fikk tilpasset den ganske greit slik at den ikke skjærer helt med stilen vår. Sinkfatet blir vanligvis brukt ute på sommeren.
Nå tror jeg ikke at det kommer flere innlegg fra meg i dag, men man skal aldri si aldri........ Ha en fin søndag!1 kommentar:

Monicas sa...

koselig....ha en fin søndag du og..