lørdag 23. februar 2008

Må bare innrømme det.......

bloggverden preger meg på både godt og vondt.

Jeg simpelthen elsker å sitte og kose meg med en varm tekopp og "reise" rundt på mange av de flotte bloggene som finnes der ute. Det er den perfekte avkobling i en stresset hverdag. Har nesten blitt avhengig kjenner jeg *fnis* bare innom for å sjekke om noen av favorittbloggene mine har oppdatert med noen nye flotte håndarbeider eller fine bilder av hjemmet sitt. Og på mine bloggreiser så dukker det stadig opp nye blogger som jeg må legge til min favorittliste :-) så den begynner å bli ganske lang.

Bare se her hva jeg kjøpte i går; Sinkkanne
Har sett slike på flere av bloggene og da klarte jeg selvfølgelig ikke å motstå fristelsen når den plutselig sto foran meg i bruktbutikken. Apropo bruktbutikker, var aldri i det før jeg, men mange av mine bloggevenner er jo det, og da må jo jeg også det :-) Lett påvirkelig jeg.......????
Å ja! ranukler er det flere som har vært ute og kjøpt i det siste og hva kom jeg hjem med i går, jo akkurat, rooooosa ranukler, og hva står disse ranuklene oppe i, joda den er også ny - hvit keramikk krukke. Det var egentlig det jeg var på utkikk etter i bruktbutikken men endte opp med sinkvannekanne i steden. Men i en interiørbutikk så fant jeg heldigvis det jeg var ute etter.


Det er kanskje bakdelen med bloggverden, det at jeg bruker en del penger på ting jeg strengt tatt ikke trenger, men pytt sann, det er koselig med noe nytt og det er kjempekoselig med blomster i stuen.

Også er det tiden som går med da.......... det går jo med en del tid med pc`n på fanget, som jeg kunne brukt til noe mer fornuftig kanskje........ men om jeg vasker vinduene til neste uke i steden, gjør vel ikke så veldig mye:-)

Men så over til den positive delen. :-) Noen ganger så ser jeg bilder av flotte hjemmelagde ting som inspirerer meg til å sette meg ned ved symaskinen selv eller ta heklenål eller strikkeinnene fatt. Torsdag kveld så var jeg på denne bloggen rosehip og fant noen flotte nett hun hadde laget. (innlegg fra før jul) Og hva satte jeg i gang med i går ettermiddag etter handlerunden min, joda å sy dette nettet etter inspirasjon fra Rose hip sitt nett.

Rose hip sine vr i ullstoff, men det fikk jeg ikke kjøpt så da ble det bomullstoff i mitt nett.

Vet ikke om Rose hip hadde innerlomme, men slik ser i allefall innerlommen i mitt nett ut.


I dag er det lørdag igjen, ukene bare flyr avgårde... Har ingen spesielle planer i dag, men har et håp om at jeg kan få litt tid sammen med symaskinen i dag også.

Ser ut til at det blir flott vær her i dag kanskje jeg skulle tatt på meg turskoene og gått en tur i det flotte været eller kanskje få vasket vinduene som jeg har tenkt på i flere uker nå???

God lørdag uansett hva du måtte finne på i dag!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Blogverden er stor og flott og man blir ledet og "villedet". Jeg går meg bort jeg også og min bloglines liste er milelang. Godt ikke alle oppdaterer bloggen sin på èn gang! Det er veldig hyggelig når man hører at man har inpirert andre, og selv når jeg har fått ide og inspirasjon fra en blogg, så nevner jeg det og linker - som du har gjort. Og så forsvinner andre inn på disse linkene og vips - så har flere utvidet sin horisont. Hurra for blogverden!
Forrestn koselig ting du har kjøpt!

Fru Fryd sa...

Bloglandia/Blogverden er en fantastisk verden og det er så utrolig mange koselige damer der ute:-)Når hverdagen er litt grå, og regnet strømmer ned så er det godt å ta seg en "reise".

Kjempe flott veske du har laget. Likte farge sammensettingen utrolig godt:-)

God helg:-)

Anonym sa...

Hei hei! Takk for koselig kommentar hos meg :) Har det på samme måten selv, det går en del tid på det, men så tenker jeg at jeg får jo masse igjen for det, tips og råd og maaasse inspirasjon! Det er jo så mange hyggelige damer her :) Så mye fint du lager, nettet var kjempefint! Jeg kjøpte meg ranunkler selv i dag, de er så fine :) Ha en fortsatt fin helg! Synnøve