søndag 28. desember 2008

Deilige romjulsdager

Årets adventstake er jeg veldig fornøyd med, den har vært i bruk hver eneste dag siden 1. advent. Jeg har hatt den på kjøkkenet og det var et sjakktrekk fordi det er jo der jeg/vi tilbringer mest tid før jul. Den har vært tent til hver eneste frokost, lunsj og middag som er inntatt i desember. Den har vært tent til middagslaging og til kakebaking.

Det er deilig med late dager innimellom. I dag har vi ingen planer og det er herlig å tenke på. Eller forresten det kan hende vi tar en tur på kino i kveld, men det er mange timer å slappe av på før det.
Sambo og jeg har som tradisjon og fylle hverandres julestrømper med godis. Dette er den første julestrømpa jeg sydde, og for de obersvante så synes det veeldig godt på knappehullstingene, det er sånn omtrent nesten en cm mellom de. Ikke veldig pent utført men veldig moro å ha allikevel. Jeg har vurdert flere ganger om jeg skulle sy nye til oss. Det har blitt en del julestrømpesying etter denne og heldigvis så ser de finere ut nå.


Takk for kommentarene jeg får på innleggene, det er såååå koselig :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det koselig julestemning. :)Ønsker deg noen fine romjulsdager og håper du får et flott nytt år!

Anonym sa...

Det var ikke meningen å være anonym...
Hilsen fra Be-ty

Anonym sa...

Hei!Så koselig med en julehilsen:-)Så mange fine julebilder det var hos deg!!Jeg ønsker dere en fortsatt fin romjul og et riktig godt nytt år!

Anita sa...

Hei, hyggelig med kommentar fra deg også.
Er det greit at jeg legger bloggen din til på blogg-lista mi? Er lettere å følge med på bloggene da. Spør alltid først, jeg;o)
Ha ei fortsatt god jul da.

Lappestua sa...

Er ofte innom bloggen din, den er såå koselig!
Det er nok mange som kjenner seg igjen i det du sier om julestrømpen, men det er jo bra å se at vi blir flinkere og flinkere :)

Anonym sa...

Her var det mye lekkert og kikke på :-) Kos deg videre i romjulen! P.s synes den julestrømpa var kjeme søt jeg!

Beate sa...

Med ønske om et kreativt og herlig nytt år til deg og dine :)
Nydelig adventsstake dere har.