mandag 2. april 2007

Rosa vest

Uuupss påskeprosjektet mitt er ferdig før påsken egentlig helt har begynt *stolt*
Det er så typisk meg..... *ler* jeg blir så ivrig etter å se det ferdig resultatet at jeg strikker og strikker, denne begynte jeg på på tirsdag kveld, strikket ingenting på onsdag, strikket noen centimeter på torsdag, fredag og lørdag og søndag fikk jeg strikket mye og til morgenen i dag så fikk jeg den ferdig. Det var meningen at dette skulle være påske håndarbeidet mitt,
ja ja har mange andre ting som jeg har lyst til å lage så det er absolutt ingen krise.

Det var dette mønsterpartiet på brystet som jeg falt så for, det gjorde vesten så feminin og romantisk, over her ser dere et nærbilde av det. Jeg fant oppskriften i boken Feminin strikk og den er strikket med Alpakka fra Sandnes, jeg har forlenget vesten med 3 centimeter og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, kunne godt forlenget den et par centimeter til, men jeg er fornøyd med resultatet. :-)
Har prøvd å ta et bilde av meg selv med mobilen for å vise hvordan den er på. Vet med stor sikkerhet at jeg kommer til å bruke denne vesten mye. Har faktisk lyst til å strikke meg en i en annen farge også, får se til høsten kanskje jeg gjør det da.

Jeg får ta meg en tur opp i eskene med garn å finne ut hva jeg skal begynne på nå. Kan jo ikke være håndarbeidsløs, har GAAA lappen da men......

3 kommentarer:

Strikkeglede sa...

Å, denne ble nydelig! Jeg har den samme boken, og må bare gjøre ferdig litt andre saker før jeg kan lage noe derifra:) God påske!

Anonym sa...

Den var bare fantastisk nydelig!! Forstår godt at du kommer til å bruke den mye :O)
God påske!

Anonym sa...

Vesten var kjempe fin:-) Lurer på om jeg må kjøpe den boken. Det er så mange som skryter av den. Gleder meg til å se hva påskeprosjektet blir.