tirsdag 12. juni 2007

Valmuer

Har nevnt min kjærlighet til hvite valmuer i et innlegg før. Her er årets valmuer. De er bare så lekre...... Synd ikke blomstringen varer så lenge. Fikk i allefall tatt et bilde av de før blomstringen var over.
Jeg har laget meg et bed som bare består av hvite og røde stauder. Her ser dere de hvite valmuene sammen med prestekrager og hvite peoner.
Jeg sådde for tre, fire år siden noen valmuer blant annet de hvite øverst her, hadde glemt bort at jeg sådde flere, denne røde frynsete her dukket plutselig opp, lekker den også, men den hvite er den jeg er mest glad i.

Ellers så har det ikke skjedd så mye på håndarbeidsfronten de siste ukene, først så var det mye overtid på jobben og nå har det vært så varmt at jeg ikke har hatt ork til å ta i håndarbeidet. Nå ser det ut som sommeren har forlatt oss.... får krysse fingrene for at den snart kommer tilbake.

3 kommentarer:

DCC sa...

Did you wonder where your euro bills were and where will they go?
Track them at: http://www.eurobilltracker.com/?referer=84745

Anonym sa...

Valmuene dine var kjempeflotte!Det er morsomme blomster.Ja da vet jeg jo hvor jordbærene har havnet hvis de forsvinner en dag....Hi-hi.Spennende å se om det kommer noen der.Sommeren er ikke alltid den beste tiden for håndarbeide,men det kommer vel mer kreative dager!Lysten på å sjekke kreativiteten i andre sine blogger har i hvertfall kommet tilbake.Riktig god sommer hos dere også!

Anonym sa...

Valmuer er vakre, peoner også. Jeg har rosa Peoner som har flyttet rundt i hagen min siste året.
Du tar frøkapslene av valmuene når kapslene har mistet grønnfargen. Klipp litt under kapselen og la de tørke til toppen sprekker. Vil du ha oransje av meg?