søndag 24. februar 2008

Et nytt lappeteppe på vei

Utrolig hva en ekstra fridag betyr, hadde en feriedag på fredag og føler jeg har fått så mye ut av denne helgen. Jeg har fått shoppet litt (se mitt forrige innlegg) Jeg har fått sydd et nett som jeg viste i forrige innlegg. Jeg har fått vasket alt tøyet og hengt tøyet ut i det fine været som har vært i helgen. Jeg har heklet litt, strikket litt også har jeg fått sydd dette lappeteppet:
Det er langt fra ferdig men har ikke så stor vatt så jeg kommer ikke lenger før jeg har fått shoppet litt :-) Dette teppet er sydd av tilbudsstoff jeg fant på min handlerunde forrige lørdag. Stoffene er småblomstrete, rutete og ensfarget, veldig romantisk, akkurat et slik teppe jeg har lyst på.

Her ser dere forresten litt av vaskerommet mitt, det ble ferdig i høst og jeg er så utrolig glad i det. Før hadde jeg vaskemaskinen i et gammelt kjellerrom. Dette vaskerommet er ikke så langt fra kjøkkenet. Jeg sier at jeg har verdens fineste vaskerom :-) Og jeg mener det, jeg koser meg der inne stryker og pusler med forskjellige ting.

Nydelige farger ikke sant?
Ser for meg at jeg skal piffe det litt opp med blonder på en eller annen måte.


Nå som jeg hadde tenkt å ta med meg hekletøyet ut i solveggen så skyer det over, er det ikke typisk, skulle bare sy litt også sette meg ut, urettferdig!!

Ja ja jeg finner vel på noe annet da.

Ha en fin søndag og en fin uke!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det kommer til og bli et utrolig flott teppe, gleder meg til og se det ferdig. Vaskerommet ditt så romslig og lyst ut.
Ha en fin søndag :-)

Anonym sa...

Så nydelig teppe du lager! Og må si du rekker over mye. Koselige bilder av kanne og blomster med flott krukke. Tror det er flere som blir påvirket av blogger... fikk lyst til å pynte med slikt jeg og :)

Timotei sa...

Så mye du har fått gjort! Det gjør seg med en fridag ja.Teppet kommer til å bli helt nydelig! Duse fine farger. Gleder meg til å se det ferdig!

Mia sa...

Så fint et teppe du har sydd, og på så kort tid! Jeg er virkelig imponert, jeg. Herlige duse og sarte farger, herldig er du som fant stoffer på tilbud også. Og så vaskerommet ditt da, skjønner godt at du er fornøyd, og det med god grunn! Tenk å ha slikt et deilig rom å pusle i.