fredag 29. mai 2009

Blomster

I kveld er det fantastisk vær her jeg bor. I kveld har jeg plantet diverse blomster.
Over ser dere sinkbaljen min med fuglebad. Fuglebadet er så populært for småfuglene, det er så koselig å se. Oppi baljen står stemoren jeg plantet tidlig i vår, det er også litt lavendelblader der, som har kommet igjen fra i fjor baljen var full av lavendel i fjor.
I år har jeg gått for sommerblomster og hosta i krukkene ved trappen. År etter år har jeg prøvd meg med vintergrønt, men de tåler ikke våren, da dør de. Det er koselig med vintergrønt i de på vinteren, men kjedelig å kjøpe nytt vintergrønt hvert år. Nå prøver jeg noe annet så får jeg se om jeg savner det vintergrønne til vinteren og går for vintergrønt igjen til neste sommer. Den hvite blomsten heter Kosmos, har også en hvit stemor og blå hengelobelia.
Fikk en ide om å plante en blomst i zinkkannen. Bruker den aldri til å vanne med den er for tung og uhåndterlig. Men med blomst i så gjør den nytten sin. Blomsten heter forøvrig Verbena.

Her kommer krukken litt bedre frem.

Det er lovet pent vær i hele pinsen, det hadde vært perfekt om det slo til. Det blir nok litt mer pusling i hagen tenker jeg. Ugrasset gror jo som ... ehh ugrass......
God pinse!

Ingen kommentarer: