lørdag 26. januar 2008

Lørdag kveldJa så er det lørdag igjen, ukene bare flyr avgårde. Denne uken har jeg ikke fått gjort så mye kreativt, det har bare blitt en heklet lapp til, men lappeteppe jeg såvidt har nevnt i et tidligere innlegg er ferdig. Lappeteppe skal min niese få og håper hun vil få mye glede av det fremover. Jeg tror og håper jeg har truffet hennes smak med disse fargene

Her om dagen var det en bokpakke i posten..... Myk design er tittelen på boken. Det er dessverre ikke så ofte jeg er fornøyd med håndarbeidsbøker, men denne er jeg veldig fornøyd med. Har lyst til å prøve meg på mange av oppskriftene i boken (bare jeg får tid.... :-)) Det er fortsatt mye jobbing, men håper en bedring er rett rundt hjørnet.Jeg må innrømme at dette teppe har jeg blitt inspirert til å sy etter at jeg har vært på denne bloggen http://miaslandliv.blogspot.com/ . Mia har en utrolig flott blogg som det fort er lett å forelske seg i, bare ta en titt så vil du skjønne hva jeg prater om.


Jeg håper dere får en fin og kreativ uke, jeg skal fortsette med å hekle lapper......

2 kommentarer:

Muffin sa...

Jeg har vært her og beundret det nydelige lappeteppet i stolen, og det andre som er under oppseiling. Gleder meg til å se det ferdig! Ønsker deg og dine en fin helg.

Anonym sa...

Så nydelig teppe! Niesen din er kjempeheldig.