søndag 28. februar 2010

Nytt antrekk til dukken

På fredag fikk jeg det for meg at jeg måtte bruke opp restegarn igjen..... denne gang hadde jeg lyst til å strikke til baby born. Dukket ned i restekassen og fant frem nesten 3 nøster med orange freestylen og litt pelsgarn.
Jeg blir så ivrig når jeg har begynt på nye prosjekter.... gleder meg sånn til å se resultatet at jeg strikker og strikker så i sene nattetimer var antrekket ferdig.
Jeg synes dukken ble riktig så fin i det nye antrekket.
Og det beste av alt ..... her er garnet som er igjen. Føler meg så flink, jeg har nemlig mange ganger gått på den tabben at jeg har kjøpt tilleggsgarn for å få ferdig et pent antrekk til dukken og da er jeg jo like langt nesten som når jeg begynte med tanke på at jeg skulle bruke opp restegarn.

Strikket et antrekk i går også, men har ikke fått tatt bilder enda, så de kommer en av de nærmeste dagene.

Hmmm... hva skal jeg lage nå da tro? Jeg får ta meg en titt til i restekassen tenker jeg...... kanskje jeg finner noe jeg kan bruke. Og det beste av alt neste gang jeg er i garnbutikk kan jeg kjøpe garn med god samvittighet, siden jeg denne helgen hittil har brukt 5 nøster garn.

3 kommentarer:

Monicas sa...

heisann...uff..lenge siden jeg har vært inne her hos deg..
Dukkeklær har æ mange gange tenkt på....koselig sysler...ha en fin søndag

Feline sa...

Nydelig strikkesett du har laget! Har ikke vært på bloggen din før, men her var det mye fint. Du er flink med hendene :)
Takk for titten!

Ha en fin søndag!

Fru Fryd sa...

Så mye fint du har laget i det siste. Takk for inspirasjon. jeg har funnet fram pinnene jeg og!!

Forsatt god søndag