søndag 18. november 2007

Søndagskos

Søndager er herlige......
Våknet opp til hvitrimete hekker og trær, fikk nesten julestemning jeg. Tente opp i kjøkkenpeisen og spiste en god frokost og etter det så har jeg sittet og kost meg med litt hekling, litt te og pepperkaker (litt mere julesteming) :-)

Lørdagskosen min var hekling, måtte bare begynne på bestemorrutene mine i går,.......ååååååååå som jeg koser meg med det. Veldig koselig håndarbeid... Men dette er et langtidsprosjekt tipper jeg. Vet heller ikke hvor stort teppe jeg skal satse på om det blir babyteppe størrelse eller om det blir til pynteteppe hengende over den nye sofaen som kommer på nyåret. Er veldig fornøyd med fargevalget mitt i hvert fall Her om dagen fikk jeg blomst, er den ikke nydelig???, Det var en forsinket bursdagspressang fra bestemoren til min samboer, var så fornøyd når jeg så den var hvit, elsker hvite blomster....... (også er det så koselig med sånne uventede overraskelser, er nemlig ikke bortskjemt med å få blomster..... hint hint til min samboer :-))

Hadde nesten glemt å vise frem stitchery bilde mitt fra Tilda, dette ble jo ferdig for noen uker siden. Veldig årleit håndarbeid å sitte å pusle med på kvelden, tok bare et par kvelder så var det ferdig. Har fargelagt det med vanlig barne fargestifter, ikke brukt den pakken du kan kjøpe av Tilda.

Blir antakelig julepressang til min kusine.

Et lignende arbeid er kjøpt inn, får se om jeg får det ferdig før jul.

Dekorativt ikke sant?..... :-) Har denne krukken her som jeg fyller på litt av hvert innimellom, nå har den fått røde hjerter fra Nidar Bergene, før det så hadde jeg søte pastell drops og til påske hadde jeg Anthon Berg påske egg, disse gode pastell eggene......nam.nam.... Gleder meg plutselig til påske, men vi får ta julen først, mye godt i vente da også....
Nå har jeg planer om å strikke en lue, hvis jeg klarer å rive meg bort fra heklingen.. tji-hi..
Koselig at noen stikker innom her og enda koseligere dersom dere legger igjen et lite hint så jeg vet hvem som har vært her, for da tar jeg turen til deres blogg og titter.


God søndag!!!!

3 kommentarer:

Muffin sa...

Ingen ting er som en herlig, lang søndag! Kos deg masse!

strikkegal sa...

Nam, her var det mye fristende!!! Så flott bilde du har laget :)

Ellie sa...

Holder på med bestemorruter jeg også, det er et koselig håndarbeid. Har det helt som deg for tiden, det er så mye jeg har lyst til å lage at jeg blir helt tullete. Julegaver står på agendaen nå, så teppet må nok vente til over jul. Ditt ser ut til å bli veldig fint. Koselige farger.

Disse sakene fra Green Gate er så lekre! Jeg har kakeboksen, men hadde ikke hatt noe imot noen slike kopper eller ei tekanne!