søndag 11. november 2007

Første snøbyge


Se her daler snøen..... kanskje ikke så lett å se.

Jeg har begynt på et nytt prosjekt, har tenkt på denne genseren fra Du Store Alpakka en stund nå, klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle strikke i. Nå er valget tatt og det ble brun. Jeg har ikke planer om at dette er en genser jeg skal strikke fort, det blir nok et langtidsprosjekt, målet er å være ferdig i januar en gang. Nå før jul så er det jo så mye annet som skal gjøres og lages.

Jeg kommer til å forlenge den noen centimeter, synes den ser litt kort ut. Det jeg falt for med genseren er den søte kraven, håper bare jeg klarer å få til den, liker ikke sånn mønsterstrikking med hull, hullene mine har en tendens til å komme andre steder enn de skal, så dette blir en liten utfordring.

2 kommentarer:

Muffin sa...

Trodde du hadde et flott tårn utenfor vinduet, men ser nå at det er en lykt :-) Lykke til med strikkingen, den blir fin!

Beate sa...

Det snør, det snø. Tiddelibom... :)
Ser i alle fall at det er noe som daler.

Genseren ser flott ut. Kraven blir sikkert kjempefin. Herlig brunfarge.
---
Ang Pay it forward:
Det er ikke for sent nei, så supert at du melder deg på.
Da har jeg fylt mine 3 deltakere. Nå må jeg bare lage gavene :) Men det blir nok ikke gjort før tidligst i januar. Send navn og adresse til: flaggermusa@yahoo.no Så plumper det plutselig noe ned i postkassen din :D