søndag 14. mars 2010

Fargerike spisebrikker - mer muffins.....

Her er resultatet etter furtingen min fordi været ikke ble så strålende som det var meldt. Jeg har ikke sydd alle disse nå.... neida disse ble påbegynt i fjor våres, også ble de lagt til side av en eller annen grunn. Når nå våren nærmer seg så er det koselig med farger igjen og jeg fant ut at jeg burde fullføre det jeg hadde begynt.
Legg merke til den store kroklissen som er sydd i mellom forstykke og bakstykke til pynt, var veldig fornøyd med meg selv når jeg kom på den ideen. Jeg har aldri sett så store kroklisser før, så det var nytt for meg, Jeg valgte å bruke hver sin farge på spisebrikkene. En aprikos, en turkis, en offwhite og til slutt en beige.
Spisebrikkene er sydd av 2 typer oppvaskhåndkler som jeg har klippet og sydd sammen igjen. Bakstykket er også oppvaskhåndkle. Oppvaskhåndklærne er forøvrig er kjøpt hos Søstrene Grene for noen år siden.
Som muffinspynt har jeg brukt en tova kule. Prøvde med forskjellige knapper men ble ikke fornøyd før jeg prøvde med denne tova kulen. Spisebrikkene er sydd litt røft med sikksakk sømmer, men jeg ble fornøyd med de.
Disse blir jo fine å bruke til påske også.

3 kommentarer:

Siren sa...

Ordenlig fine brikker - artig med dine originale finesser :)

Unknown sa...

Åhh, de er kjempeflotte... :O)
Likte så godt kantingen og fargevalget!

ha en strålende kveld!

Arneberg sa...

Hei!Så mye fint du har laget....igjen!!:-)Koselig med farger nå som våren er i anmarsj.Flotte muffins også....tipper de smakte like godt som de så ut;-)Været ja,det ble jo absolutt ikke helt som det var spådd,hvertfall på starten av dagen.Her har vi brukt dagen til rydding i skap og skuffer.DET føles veldig deilig å få kastet litt!Ha en fin kveld!Hilsen Mona