torsdag 10. april 2008

Hjertemuffins og nytt prosjekt på gang

Vær så god! Bare forsyn deg med en muffins!Fikk så lyst til å lage muffins i dag, de ble litt for godt stekt selv om de ikke sto i ovnen så lenge som det sto i oppskriften, men gode er de allikvel :-) Lokkefatet kjøpte jeg på Ikea for noen uker siden.
Også klarte jeg ikke å motstå et nytt prosjekt. I påsken så kom jeg innom noen flotte nye blogger og blant annet denne dama Crafty Obsessions viste frem et teppe hun hadde begynt å hekle på og det var et teppe som man kan kjøpe hos Cath Kidston og jeg klarer ikke å glemme dette teppet så i dag har jeg vært ute og handlet garn som dere ser. Jeg er jo akkurat ferdig med et bestemor teppe så det er absolutt ikke noe jeg absolutt trenger, men jeg bare må ha det.
Jeg har hatt hjemmekontor i dag og det er så behagelig å sitte og jobbe i ro og fred. Deilig å slippe å stresse avgårde på morningen, ta det helt med ro slå på datamaskinen og spise en god frokost samtidig som man sjekker mailene som har kommet inn siden i går. Jeg gikk ut og spiste en god lunsj, vegetar suppe også var jeg tilbake igjen og jobbet litt til, før jeg lagde muffins og middag. Etter middagen var det husvask som sto på timeplanen så nå sitter jeg i et rent og ryddig hus. Og tenk i morgen er det fredag igjen........3 kommentarer:

Anonym sa...

Forsynte meg med en muffins til morrakaffen min jeg....
Du har fått en pris av meg i bloggen min forresten.
Ha en super helg!

PattieJ sa...

Hi, I love your blog, even though all I can do is look at the photos because I can only read English. lol. I noticed my blog name "craftyobsessions" in your post, And I see you are starting "your version" of the Cath Kidston blanket. Thats awesome!! Can't wait to see it! Glad I could be an inspiration to you.

Pattie :)

Muffin sa...

Takk for muffinsen :-) det beste jeg vet. Skal si du har fått deg fint syrom, ble nesten litt misunnelig her jeg sitter.