onsdag 7. februar 2007

Dette hadde postmannen med til meg i dag

Se da!!!! Hele tre pakker!!!! Når jeg kom kjørende hjem fra jobb så har jeg en sving og når jeg kommer ut av den så ser jeg rett på postkassen og jeg så på lang avstand at den var overfull, jppi, tenkte jeg nå har jeg fått overraskelses pakken min fra http://merete.sprayblogg.no/ og det var det, men det var også en pakke fra http://blomsterpiken.blogspot.com/ + at det var en pakke fra Magda Imregh, noe strikkestæsj jeg bestilte i forrige uke. For en herlig dag!!

Under her så ser dere den fantastiske pakken fra Merete, hun fikk veskehåndtak av meg og så skulle jeg få en overraskelsespakke i retur og for en pakke, får jo helt dårlig samvittighet hun fikk jo bare 2 veskehåndtak av meg og jeg fikk 3 nøster med garn. Et nøste med Heilo, et som heter tilbudsgarn og et helt herlig garnnøste som jeg aldri har hørt om, som bare har den helt fantastiske orange fargen og var fantastisk bløtt og godt. Også var det små perler, flotte maskemarkører, og et flere meter langt bånd. Dette var altfor mye Merete, hvordan visste du at jeg ønsket meg maskemarkører, det er jo akkurat det jeg har bestilt av Margrethe, men sånne fine maskemarkører får jeg absolutt ikke nok av og nå som jeg strikker GAAA også så trenger jeg mange av dem. TUSEN TAKK :-)

Også over til pakken fra Margrethe, dessverre så kommer det ikke frem av bildet hvor fantastisk flotte disse maskemarkørene er, nydelige farger, gleder meg til å bruke dem. Skulle ta et eget bilde av den flotte overraskelsen du hadde lagt ved, men da gikk jeg tom for strøm på kameraet, TYPISK!!!! Øreringene var allefall akkurat i min smak, skal ha de på meg i morgen det er helt sikkert :-) Også fikk jeg to poser med te, jeg har ikke smakt disse slagene før så jeg gleder meg til å ta en stor kopp te foran peisen i kveld. TUSEN TAKK!!

Den siste pakken fikk jeg ikke tatt bilde av pga. av at jeg ble tom for strøm på kameraet.


1 kommentar:

Anonym sa...

Sjekka ønskelisten din jeg!