mandag 27. april 2009

Sommerkosforberedelser på gang


Titt-titt......

En del av mine overvintrede pelargonier står med nye flotte og lysegrønne skudd i kjelleren. Siden de pottene er for store til å sette i vinduskarmen så måtte jeg kjøpe et par nye og kose meg med.

Jeg har prøvd meg på å plante agurker og tomater i år. Så langt så ser det veldig bra ut for agurkene, men synes det å ale opp planter fra frø er vanskelig. Mye lettere å gå å kjøpe i butikken, men det er selvfølgelig kos å ha de helt fra frø også. Jeg prøver i allefall så får vi se om jeg får det til eller om de dukker under for ett eller annet før de bærer agurker.


I går hadde vi våronn i hagen. Vi plantet hekk, vi ryddet og ordnet i jordbær "åkern" vår, luket bed og klippet rosene. Tror dessverre noen av rosene har bukket under i vinter selv om de har hatt en fin isolasjon med 80 cm snø over seg. Ja, ja det er jo sånn som skjer.

Gleder meg til å komme i gang i drivhuset nå, det er neste prosjekt på hagetimeplanen.

3 kommentarer:

Guro sa...

Kjempefine blomster!
Og duken under her var skikkelig fin, virkelig bra idè.

Marita sa...

Agurk er de enkleste å få til og dine vil garantert bære frukt! La rosene stå ennå lenge. De kan godt sture etter etter en lang vinter og tung snø, men det er ikke sikkert de er døde av den grunn. Gi dem tid - om det så skal ta hele sommeren. Deilig med utetid nå, ja, selv om nesa renner og øynene er hovne (les:bjørkepollen) Ha en strålende uke.

Be-ty sa...

Hei, jeg er bare innom og sjekker hva du driver med for tiden. :)