søndag 24. oktober 2010

Hjertekjole

 Har i flere år hatt planer om å sy meg en kjole med strikket hals og med hjerte på brystet. I dag fikk jeg gjort det.
 Halsen er egentlig et skjerf jeg har strikket for litt siden som jeg ikke var fornøyd med fordi det ble for bredt til å være skjerf. I dag fikk jeg en lys ide om å bruke det til hals. Hadde egentlig blitt enig med meg selv at jeg skulle strikke en ribbestrikket hals i offwhite, men jeg er alltid utålmodig og ivrig etter å bli ferdig fort med prosjekter og da jeg fikk øye på skjerfet som bare hang der, spratt det fram en ny ide. Alltid spennende å klippe å sy i strikketøy, men det gikk fint.
 Jeg var heldig fordi jeg hadde blondebånd i akkurat lik farge som skjerfet liggende og det brukte jeg da rundt nedkanten på armen.
 Hadde jo lyst på pynt på brystet og jeg bestemte meg for å bruke litt til av det strikkede skjerfet og det ble et hjertet. Ble sydd litt skjevt på, det var egentlig ikke meningen men det ble visst sånn...... Men nå synes jeg det bare er fint. Det fristet ikke å sprette det av igjen kan du si........
Her er kjolen i hel lengde. Mønsteret er i utgangspunktet fra stoff og stil, Easy kjole het det. Jeg forkortet lengden litt også syntes jeg armene var litt korte derfor var det greit å sy på et bånd slik at de ble litt lengre. Jeg liker å ha lange armer, kanten vil jeg ha på håndbakken og ikke ved håndleddet.

Veldig fornøyd med syprosjektet mitt på en søndag formiddag. Veldig morsomt å være designer.... Ingen andre i hele verden har lik kjole som meg.....
Nå står det laks på menyen og etterpå skal jeg strikke ferdig noen pulsvarmere jeg begynte på i går kveld.

2 kommentarer:

Mona sa...

Kjempelekker kjole.

Hobbus sa...

Oioioi, så lekker den ble :) Er så misunnelig... kan du holde kurs?

Klem