søndag 5. juli 2009

Ferdigstilt ufo


Det har vært så varmt her den siste uken at det ikke har vært mulig å gjøre noe som helst. Har bare sittet i skyggen og lest eller strikket. Sjelden det blir for varmt for meg, men når det er 33 grader i skyggen så er det hett.

Jeg fant frem en ufo her om dagen som jeg hadde liggende. Den var strikket i bomullsgarn det eneste som var mulig å holde på med i denne varmen. Alle delene var ferdig strikket for 2 år siden og trådene ble festet i vinter en gang. Jeg trodde ikke armene kom til å passe i armåpningen derfor så var jeg sur og sinna på hele jakken. Det viste seg å være helt feil, armene passet perfekt. Halskant ble strikket og knapper sydd i og vips så hadde jeg en ny jakke.


Det som er dumt når man lar slike ting ligge lenge er at man ikke lenger er enig i fargevalget man gjorde den gangen man satte i gang. Opprinnelig var denne jakken i blåfarger, nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke strikket den i disse fargene. Og mens jeg har sittet og ferdigstilt jakken har jeg drømt meg bort i rosafarger i stedet, men det er ikke noe å gjøre med, min jakke har disse fargene.

Deilig å være ferdig med en ufo i allefall.

2 kommentarer:

Monicas sa...

denne ble fin å gratulerer med ferdig resultat:)flotte farger

Timotei sa...

Å, men er det ikke herlig med alle ufo-er som en får unna veien. En stor lettelse hver gang. Fargene er fine, gode og behagelige, synes jeg. Sikker på at du kommer til å trives med denne.