lørdag 21. mars 2009

En herlig helg.....


med flott vær er i vente. :-)

I går avspaserte jeg en halvtime fordi det var så fint vær. På vei hjem dro jeg innom en interiørbutikk med en liten koselig kaffebar. Der handlet jeg litt og satte meg ned med en nydelig kopp kaffelatte mens jeg bladde i interiørblader og kikket på alle våryre mennesker som hastet forbi. Jeg kjente at jeg koste meg skikkelig det var en kjempe flott start på en fin helg....... man skulle passe på å skjemme seg selv bort oftere.


Etter kaffepausen så gikk jeg innom en klesbutikk med altfor dyre klær. Fant en bluse som jeg bare måtte ha, uff lurte meg selv, var sikker på at det sto 1099,- kom til kassen og damen bak disken ville ha 1499,-. Kjente jeg fikk litt panikk men siden været var så fint og våren er i anmarsj så betalte jeg med et smil.....(skyndte meg å ta bort prislappen når jeg kom hjem, mannen i huset trenger ikke vite at blusen var så dyr :-)) Igjen man må skjemme seg bort litt innimellom......

På vei hjem så handlet jeg nygrillet kylling, så slapp jeg å styre så veldig med mat når jeg heller kunne sitte på trappa i det fine været. Der koste jeg meg helt til solen gikk ned.............herlig. Jeg kjenner at sol og vår gir meg ekstra energi også blir jeg så glad!!!!
Når jeg koser meg i solen på trappen sitter jeg på ett av disse sitteunderlagene som jeg lagde for en stund tilbake. Fant ideen på en blogg, jeg husker dessverre ikke hvilken. Har prøvd å lete den frem nå, men uten hell. Disse er i allefall fingerheklet, tror jeg brukte 2 nøster med et garn som kan toves. Etter at du har fingerheklet en lang, lang, lang remse så tover du den i maskinen. Også er det bare å rulle den sammen å montere. Jeg har prøvd 2 monteringsvarianter. Den grønne har jeg sydd med "usynelig" tråd, en forferdelig jobb. Den rosa har jeg brukt limpistol på og det funker veldig bra det også. Var redd det ikke skulle tåle tunge rumpestumper, men det har vært mye brukt og det er fortsatt like helt. Har lyst til å lage fler slike. Veldig enkelt med et fint resultat.

I dag våknet jeg opp til strålende sol fra blå himmel, herlig........ Nå skal jeg handle så fort butikken er åpnet, greit å bli ferdig med det. Etterpå skal jeg ta på meg turklærne og gå en lang tur i det flotte været.

Håper dere også får en fin lørdag og helg!