lørdag 7. mars 2009

Perleblomst og nye kubbelys + litt annet


Beklager at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Har hatt litt annet å drive med men hovedårsaken er at kreativiteten forlatt meg for en periode og da har jeg jo ingenting spennende å vise frem. Men jeg er stadig rundt på diverse blogger og kikker. I går var jeg blant annet innom Emmeline som hadde pyntet opp stuen med perleblomst, kubbelys og diverse nye puter. På vei hjem fra jobb måtte jeg også ha perleblomst og kubbelys ...... lettpåvirkelig jeg?!!!!!!.

Klarte å motstå fristelsen for å friske opp sofaen med noen nye puter.... Mannen i huset her har nemlig reagert på alle de forskjellige putene mine forlengst.


Jeg har akkurat kommet hjem fra garnbutikken med noen nøster med garn. Har planer om å hekle sekskanter som kanskje blir til et teppe etterhvert. Er ikke så veldig klar for et stort prosjekt akkurat nå men jeg bare må ha noe å holde på med på kveldene.

Da skal jeg finne frem heklenål og prøve meg på sekskanter. Det snør og snør ute så jeg tror jeg skal legge en kubbe i peisen også og krype opp i sofaen.
Ha en fin lørdag så håper jeg og tror at det ikke varer så lenge før jeg er tilbake med et innlegg her på bloggen1 kommentar:

Monicas sa...

så koselig du har det....fyr i ovn og hekling på gang...lunt og trivelig i stua di.....likte den lyse stolen..go kveld