fredag 18. juli 2008

Ekte og uekte kaker

Værsågod! skal det være en muffins?
Etter at jeg så de fine muffinsene Frk. Kreativ eller tante Lene hadde sydd til niesen sin, den lille feen, så måtte jeg bare ut å kjøpe boken til Tilda. Og her er 2 muffinser, sydd i går kveld. Trodde først det kom bare til å bli en eller rettere sagt jeg håpet at jeg kom i land med en i allefall. Synes det var litt vanskelig å sy på bunnen, men jeg fikk det til og da måtte jeg sy en til og jeg tror nok det blir noen flere også nå som jeg knakk koden på hvordan bunnen skal sys.


På toppen har jeg brukt en tova liten kule. Passet ganske fint synes jeg.


Også over til den ekte kaken :-)

Jeg har jo ferie om dagen så det blir mye avslapping og surfing, jada jeg gjør huslige ting også da, vasket hele huset i går for eksempel. Men på mine surferunder så kommer jeg stadig over nye fine blogger og det gjorde jeg i går og der var det en oppskrift på en sjokoladekake, som jeg bare MÅTTE lage med en gang. ( og jeg som hadde planer om å gå ned et par kilo i ferien min)

Har du lyst til å lage en kjempegod sjokoladekake så finner du oppskriften her hos Alven, du må gå litt nedover på siden så finner du oppskriften. Anbefales virkelig!

1 kommentar:

Alma Merethe sa...

Heia. Så lækre de var de muffinsene. Har lest at det var flere som plagdes med bunnen. Og slikt pikkel liker eg ikke. Har ikke tålmodighet. Hi hi...Men eg skal prøve på den likevel.

Ja rosene til sjerfet var fort gjort å hekle og sy på. Eg sydde perlen i tråden som eg begynte med, så festet eg rosen med den siste tråden i sjerfet, og det gikk bare fint. Har tatt opp et par roser pga av at eg monterte dem på feil side. Rosene skal være på ei side. Ja ja, man lærer utav sine feil....

Du er så kreativ, posen med lavendelen i var kjempeflott. Tenker det lukter godt av dine sengtøy heretter.
Åååå eg blir så inspirert av deg..

Du får ha en fin fin søndag.