søndag 6. januar 2008

Granny Squares på en søndag kveld

Hekler og hekler firkant på firkant, som dere ser så er det noen som blir ensfarget også. Det er fordi jeg hekler på toget til og fra jobb og da er det så greit å ha et nøste å forholde meg til :-0
Jeg rekker akkurat å hekle en firkant før jeg må gå av toget. Noen ganger så har jeg bare lyst til å bli sittende å hekle......


Og når de er ensfarget så er det ikke mange trådene som skal festes heller, he-he, sitter nemlig med det i kveld og det er ikke noe spesielt gøy, men det må jo gjøres. Nå har jeg 26 firkanter og tror det er sånn cirka halvparten.
Amaryllisene blomstrer nå, litt forsent egentlig da, for planene mine var jo at de skulle blomstre til jul men men, det er jo koselig med blomster nå også etter at all julepynt er fjernet og satt opp på loftet igjen.
Nei nå får jeg sette i gang å feste de siste trådene og kanskje jeg rekker og hekle et par firkanter til før jeg må krype til sengs.

3 kommentarer:

Ellie sa...

Bestemorrutene dine er flotte! Veldig fine farger. Jeg har en hvit amaryllis som først begynte å blomstre nå etter jul. Koselig med litt blomster nå også!

Mia sa...

Se der, det var da noen fine granny squares! Og alle trenger jo ikke å ha flere farger i seg (som du sier, mindre tråder å feste etterpå, for det var litt av en jobb...)

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Koselig på den måten å finne din. Jeg ønsker deg en fin uke og mye kos med hekling på toget!

Anne-Berit sa...

Hei,enda en som hekler bestemorruter.Så smart å lage ensfargede også,kanskje jeg skal legge inn noen ensfarvede blant de andre i mitt teppe også.Ha ei trivelig helg:-)