søndag 20. januar 2008

Granny Squares igjen.....

Ja ja det blir mye mas om disse hekla firkantene mine, men sånn blir det vel når det er et større prosjekt. Må jo vise dere at det går fremover også. I går kveld fikk jeg heklet fire stykk + noen på toget i uka som har gått så nå er jeg oppe i 43 stykk og her ligger de alle sammen.


For et år siden så sydde jeg et lappeteppe til en av niesene mine, det var den eldste og jeg har 3 nieser og 2 nevøer til. Tanken var at jeg skulle sy et teppe til hver og en av dem. I går sydde jeg teppe til nest eldstemann. Teppe er ikke helt ferdig enda, må en tur i vaskemaskinen og tørketrommel (for å få en rufsete look), men ville bare vise dere de fine fargene. Det ferdige resultatet vil komme etterhvert.


Teppet er på en måte "vrangsydd" altså sømmene går ut mot retten og som dere kanskje ser så har jeg klippet opp alle sømmene, det er dette som skal gjøre at det blir en rufsete look etter vask og tørk.

Er veldig fornøyd med resultatet så langt og har vært inne på tanken å beholde det selv og heller sy ett annet til niesen, men neida jeg skal gi det fra meg...... Jeg får heller sy et lignende til meg selv senere en gang. :-0

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lekkert. Mine rufseteppe-lapper ligger ferdig kuttet og usydd *flau*

Anonym sa...

Deilige farger. Og for en disiplin du har, hvis du klarer aa gi det fra deg, enda saa fint det er!

Ha en flott uke!

Anonym sa...

Åååå, det ser så fint ut! Gleder mig till att se det igen efter en tur i vaskemaskinen :-)