lørdag 29. november 2008

2 varmeflasketrekk

God lørdags morgen!

Sist søndag så sydde jeg disse 2 varmeflasketrekkene. Disse kommer til å bli pakket inn og lagt under et juletre. Håper mottaker blir fornøyd.
Nå har jeg akkurat vært på loftet og tatt ned altfor mange esker med julepynt. Et par store esker har ikke vært nede på mange år. Nå har jeg tenkt å være flink å gå igjennom all pynt og kaste eller gi bort det som ikke vi bruker.

Har så mange planer for dagen, tror ikke jeg får tid til alt. Jeg har tenkt å få handlet noen få julegaver jeg har igjen, mitt mål er å være ferdig med de gavene jeg skal handle før 1. desember. Jeg har også planer om å bake litt julekaker og så skal jeg selvfølgelig pynte litt i huset til advent, det gleder jeg meg til.

Innimellom alt dette så skal de vanlige tingene gjøres som å vaske klær, henge opp klær, legge sammen klær...... så med andre ord timeplanen for i dag ja hele helgen er full. Hadde jo veldig lyst til å få noen timer på syrommet også men det er vel heller usikkert om jeg får tid til.

Fin lørdag til de som er innom og titter :-)

3 kommentarer:

Timotei sa...

Så søte varmeflasketrekk! Klart mottaker blir glad for disse. Det hadde jeg i alle fall blitt!
Kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Akkurat slik er dagene hos meg også. Skulle gjerne sydd litt, men dagene fylles opp med husarbeid og forberedelser til jul og advent. I dag skal vi prøve å få kjøpt inn de siste julegavene. Jeg har også som mål å være ferdig til 1. desember. Og i morgen blir det vel vaskedag tenker jeg. Da skal stua og gangen vaskes.
Ønsker deg ei superfin helg og håper du får slappet av litt mellom slagene også!
Klem fra Rannveig.

Monicas sa...

Så fine disse var da....hm..flink du er

Fru Fryd sa...

Hei
Så søte varmeflasker, de var virkelig bedårende:0)

ja det er ikke godt få tid til alt. Jeg har også mange planer og skulle helst ha vært 3 om ikke 4 steder på en gang...

Ja, ja vi for ta litt etter litt:0)
Gog helg til deg:0)