mandag 18. februar 2008

Mandag.....

Har hatt tid til å kose meg på diverse blogger i dag.

Jeg ble inspirert til å "pusse opp" litt på min egen blogg. Jeg beundrer så mange blogger for at de har så fin layout og fin overskrift. I dag har jeg endelig skjønt hvordan jeg skal få bilde i overskriften.
Veldig stolt av at jeg til og med har klart å legge på tekst over bilde i et bildebehandlingsprogram. Bare man har tid til å sitte å pusle litt så ordner det seg :-)


På mine blogg runder så ser jeg til stadighet at man legger ut bilder av gamle ting. Jeg har ikke mange gamle ting, men jeg fikk lyst til å vise dere en gammel kakeboks jeg har fått etter mine besteforeldre.


Jeg er jo vant til å bruke kakebokser til jul, men mine besteforeldre brukte det hele året. De lagde nemlig kakevafler (harde vafler) som vi barnabarna var helt ville etter. Det var alltid kakevafler i denne boksen. Et fint minne å ha fra kjempeflotte besteforeldre.

Hmmm... kanskje jeg må få tak i en kakevaffel oppskrift..... ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

kakevafler er vel det samme som tørre vafler det? Hvis du skulle søke det opp, mener jeg. Mamma lagde tørre vafler, husker jeg.

tintin sa...

Tørre vafler er en bedre beskrivelse enn harde hi-hi. Skal høre med mammma og tanten min, hvis de ikke har tatt vare på oppskriften så skal jeg søke :-)