torsdag 17. mai 2007

Neo Counter

For en liten stund siden så hadde jeg installert en sak som telte personer som var inne på bloggen min og fra hvilket land de var fra, ved en feiltakelse så fikk jeg slettet den og da var det nesten 1000 mennesker som hadde besøkt bloggen min på ikke så veldig lang periode. Kjempe spennende å følge med på. I dag har jeg hatt tid til å ordne med en ny, jeg ordnet det her http://www.neoworx.net/blue/index.php?language=english

Jeg skjønte også da at mange er inne på siden, men legger ikke noen kommentar igjen :-(, jeg prøver å være flink å legge igjen en liten kommentar når jeg er rundt omkring på blogger, blir veldig glad hvis du tar deg tid til å legge igjen et lite hint om at du har vært og tittet på bloggen min.

God 17. mai til alle som er innom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag brukar lägga in kommentarer när jag besöker bloggar. Orsak kanske är att jag själv älskar att få besök och kommentarer, ;) Ja, hur ska man veta om och vilka som besöker en om man inte får en kommentar i bloggen? Annars kanske det bara är de som är inne för att lägga in SPAM i gästbok/kommentaren som är inne? Ja, vad vet jag... Ser att det dyker upp folk hos mig, men väldigt få kommenterar... Då ibland undrar jag om det är idé att fortsätta blogga... läser någon det man skriver...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som nog fortsätter blogga ändå, ;) och kommenterar gör jag så gott som varje gång jag är inne i en blogg ;)

Beate sa...

Pleier også å legge igjen kommentar. Ikke minst fordi æ lika, som du og bim h-d å få kommentara. Vi får bare fortsette å lege igjen spor og håpe at statdig flere følge vårt eksempel :o)