søndag 22. februar 2009

Kjøkkenhåndkleduk


Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hvordan det går med kjøkkenhåndkleduken min :-) For Anita som har denne bloggen : http://avasblogg.blogspot.com/ lurte nemlig på det skjønte jeg etter forrige innlegg.
Jeg har kommet litt på vei, men jeg har dessverre gått tom for håndklær og Kid og Hansen og Dysvik hadde heller ikke når jeg var innom der for noen uker siden. Håper inderlig de får inn igjen. Men i mangel på håndklær har jeg fått familiemedlemmer til å sjekke kjøkken skuffen og har mottatt 4 håndklær. Litt i tvil om jeg kan bruke alle. Det ene var veldig gammelt og offwhite isteden for hvitt, jeg får vurdere det litt.......
Jeg er i allefall kommet sånn cirkus halvveis.


I dag som det er bollesøndag så skulle jeg selvfølelig ha vist frem nystekte boller, men jeg har ikke bakt i dag. Jeg har noen boller i fryseren som jeg tenkte vi skulle kose oss med i kveld. Bakelysten var ikke helt på topp i dag.

Jeg har sett på sport og strikket. Jeg fant ut at jeg skulle være flink å bruke opp litt restegarn i går så jeg satte i gang med en guttevest. Kjekk å ha i julepressang esken tenkte jeg. Bilder får komme senere.

Ha en fortsatt god søndag med eller uten boller!

4 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Så tøff denne håndkleduken blir! God idè!

Anonym sa...

Guri meg så mye fint du lager. Ble både imponert og inspirert her på morraskvisten.
Håper du får en fin dag

-klem-

Turid sa...

Håndklæduken likte æ- kan du ikke vææære sååå snill at du forklare/vise litt hvordan du gjør det?
Mye fint her hos deg.

Annakin sa...

Duken ser ut att bli jättefin, hoppas att du får tag på de handdukarna du behöver för att göra den färdig.
Ditt virkade teppe är bara läckert - så fina färger!!!