torsdag 25. desember 2008

Vel overstått

Phu.... julekvelden er over og det er deilig. Selvfølgelig er det koselig med julaften men. det er utrolig deilig når den er over også. Vi hadde 5 gjester i går og vi hadde stått på i flere dager for at de skulle ha det bra på selveste julekvelden. Jeg tror alle var veldig mette og fornøyde når de dro hjem i går kveld. Nå gjenstår oppryddingen, orket ikke å ta den når gjestene var gått.


Jeg våknet tidlig som vanlig selv om det er fri og 1. juledag. Jeg har sneket meg ut av soverommet for ikke å vekke sambo og har fått ryddet litt så stille som jeg bare kunne.
Det var maaange pakker under treet, noen utrolig fine og flotte og noen som jeg ikke var fullt så fornøyd med, men sånn er det jo bare.I dag så venter julefrokost hos svigers, og det er veldig koselig. Senere i dag skal vi på middag hos tanten til min samboer. Dette er pliktløp som vi godt kunne vært foruten, men tradisjoner må følges....

Jeg er vant til å være hjemme 1. juledag, min familie har alltid hatt den tradisjonen at 1. juledag så slapper vi av og koser oss hele dagen. Når man kommer inn i en ny familie så må man jo rette seg etter andre tradisjoner, sånn er det bare.


Her har dere sett et lite utvalg av hva treet vårt er pyntet med i år.


Fortsatt god jul!

4 kommentarer:

Monicas sa...

Go jul....så fin pynt du har da....
Håper dagen i går var flott for deg og dine..
Klem fra nord

Anita sa...

Likte eplene på treet ditt;o). Skjønner godt at du liker å ha en "hjemme-dag" første juledag. Det har vi;o).
Vi har ingen nær familie her vi bor, det er både pluss og minus, men vi lager ihvertfall våre egne tradisjoner akkurat sånn vi vil ha det.
Ønsker deg og dine en fortsatt fin jul;o)

Guro sa...

Hjemmedag 1.juledag er jeg også vant med. Det er koselig, men som du sier så må man tilpasse seg når man har to familier å ta hensyn til. Fortsatt god jul til deg og din familie!

Beate sa...

Flott pynt. Er også vant til hjemmedag på 1.juledag. Glemmer ikke hvor voksen jeg følte meg det året jeg innså at 1.juledag faktisk var bedre enn julaften! Ro og fred, ryddig og rent. Bare maten å tenke på... :)
Ønsker deg ei fortsatt herlig romjul og et godt nytt år!